Ali Babacan Erdoğan / Ali Babacan'dan 'Erdoğan' sorusuna yanıt / Eski bakan babacan'ın erdoğan'a bir dosya verdiği öne sürüldü.

Ali Babacan Erdoğan / Ali Babacan'dan 'Erdoğan' sorusuna yanıt / Eski bakan babacan'ın erdoğan'a bir dosya verdiği öne sürüldü.. Erdoğan'dan ali babacan ve yeni parti açıklaması. Demokrasi ve atılım partisi (deva) genel başkanı ali babacan, tv5'te mustafa yılmaz ve bünyamin güler'in sunduğu kulis ankara programa konuk. Görüşmede neler konuşulduğuna dair önemli ayrıntıları cumhurbaşkanı erdoğan, bosna hersek dönüşü, uçakta. Cumhurbaşkanı erdoğan, ali babacan'a parti mi kuracaksınız sorusunu yönelttiğini, babacan'ın da şu anda düşünmüyoruz ama bir platform olarak çalışıyoruz yanıtını verdiğini söyledi. Sevilay yılman'ın 2 temmuz 2019 tarihinde yayımlanan.

Görüşmede babacan, erdoğan'a bir rapor sunarken, yeni parti oluşumunun da gündeme geldiği öne sürüldü. Akp'nin i̇stanbul büyükşehir belediyesi başkanlığı seçimlerinde aldığı büyük yenilginin ardından bir süredir parti kurma hazırlığında olduğu bilinen akp'li küskün ve muhaliflerin çalışmaları hızlandı. Davutoğlu ve gül'den ziyade erdoğan'ın babacan'ın üzerinde durduğu anlaşılıyor. 'şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok.' dedim diye konuştu! Ali babacan kendisini engellemeye çalışan erdoğan'a meydan okudu!

Ali Babacan Erdoğan'ı öfkelendirmeyi nasıl başarıyor?
Ali Babacan Erdoğan'ı öfkelendirmeyi nasıl başarıyor? from halkweb.com.tr
Kalın, cumhurbaşkanı erdoğan'ın, eski başbakan yardımcısı ali babacan ile görüştüğü ve iddialarına ilişkin soruya, sayın cumhurbaşkanımızın, sayın ali babacan ile bir görüşmesi olmuştur. O nedenle ali babacan'ı kazanmak için hamle yapıyor. 'şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok.' dedim diye konuştu! Erdoğan, ali babacan'la faiz konusunda anlaşamadıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı erdoğan ve ali babacan neden görüştü? Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, isim vererek parti kurma hazırlığında olan ali babacan, gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu, ve eski başbakan yardımcısı mehmet şimşek'e yönelik halkbank'ı. Bizim dava arkadaşlığımızda bir şey var. Gezi olayları için de 'arkadaşlarımızın duruşları ciddi sıkıntılar oluşturdu' dedi:

Ali babacan, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın tekirdağ i̇l kongresi'nde söylediği yeni bir yaklaşımı hayata geçireceğiz sözleriyle ilgi samimiyet çağrısı yaptı.

'şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok.' dedim diye konuştu! Ali babacan başkanlığa karşı başlığıyla yayımlanan yazısında uğuroğlu, cumhurbaşkanı erdoğan babacan'ın 40 dakikalık görüşmesinin detaylarını anlattı. Erdoğan, ali babacan'la faiz konusunda anlaşamadıklarını söyledi. Sizinle istifa etmeden önce görüşme yaptı mı? Erdoğan, babacan'la yeniden görüşecek mi? Gezi olayları için de 'arkadaşlarımızın duruşları ciddi sıkıntılar oluşturdu' dedi: Cumhurbaşkanı erdoğan, eski ekonomi bakanı ali babacan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı erdoğan, ali babacan'a parti mi kuracaksınız sorusunu yönelttiğini, babacan'ın da şu anda düşünmüyoruz ama bir platform olarak çalışıyoruz yanıtını verdiğini söyledi. Kalın, cumhurbaşkanı erdoğan'ın, eski başbakan yardımcısı ali babacan ile görüştüğü ve iddialarına ilişkin soruya, sayın cumhurbaşkanımızın, sayın ali babacan ile bir görüşmesi olmuştur. Ali babacan, görüşmede cumhurbaşkanı erdoğan'a partiden ayrılacağını bildirdi. Yeni parti kuracağı konuşulan ali babacan'ın başkan erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Ali babacan'ın doğrudan partiden istifa kararını değil, partinin kurucular kurulu üyeliğinden ayrılma isteğini ilettiği, ayrılma gerekçelerini ise deklarasyon niteliğinde sunduğu bir dosya ile erdoğan'a hem. Erdoğan'ın ali babacan'ı kastederek yaptığı açıklamalara, babacan twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla yanıt.

Ali babacan partinizden istifa etti. Abdullah gül 'ün önerisiyle cumhurbaşkanı. Erdoğan'dan ali babacan ve yeni parti açıklaması. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, isim vererek parti kurma hazırlığında olan ali babacan, gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu, ve eski başbakan yardımcısı mehmet şimşek'e yönelik halkbank'ı. Erdoğan, babacan'la yeniden görüşecek mi?

Ali Babacan: Erdoğan, benim konuşmalarımı cümle cümle ...
Ali Babacan: Erdoğan, benim konuşmalarımı cümle cümle ... from www.memurlar.net
Ali babacan sizinle istifa etmeden önce görşme yaptı mi? Tayyip erdoğan, ali bey'in (babacan'ın) kendisine de söyledim; Cumhurbaşkanı erdoğan ve ali babacan neden görüştü? Gezi olayları için de 'arkadaşlarımızın duruşları ciddi sıkıntılar oluşturdu' dedi: Yeni parti kuracağı konuşulan ali babacan'ın başkan erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Davutoğlu ve gül'den ziyade erdoğan'ın babacan'ın üzerinde durduğu anlaşılıyor. Ali babacan, görüşmede cumhurbaşkanı erdoğan'a partiden ayrılacağını bildirdi. Demokrasi ve atılım partisi (deva) genel başkanı ali babacan, tv5'te mustafa yılmaz ve bünyamin güler'in sunduğu kulis ankara programa konuk.

Cumhurbaşkanı erdoğan ve ali babacan neden görüştü?

Ali babacan başkanlığa karşı başlığıyla yayımlanan yazısında uğuroğlu, cumhurbaşkanı erdoğan babacan'ın 40 dakikalık görüşmesinin detaylarını anlattı. Görüşmede ali babacan, cumhurbaşkanı erdoğan'a bir rapor sunarken, yeni parti cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan, ak parti hükümetlerinde önceki dönemlerde. Ali babacan partinizden istifa etmeden önce sizinle bir görüşme yaptı mı? Ali babacan'ın doğrudan partiden istifa kararını değil, partinin kurucular kurulu üyeliğinden ayrılma isteğini ilettiği, ayrılma gerekçelerini ise deklarasyon niteliğinde sunduğu bir dosya ile erdoğan'a hem. Gezi olayları için de 'arkadaşlarımızın duruşları ciddi sıkıntılar oluşturdu' dedi: Recep tayyip erdoğan ak parti ali babacan. Ali babacan, görüşmede cumhurbaşkanı erdoğan'a partiden ayrılacağını bildirdi. Erdoğan'dan ali babacan ve yeni parti açıklaması. Ali babacan kendisini engellemeye çalışan erdoğan'a meydan okudu! Sizinle istifa etmeden önce görüşme yaptı mı? Babacan'ın kuracağı parti sizi nasıl etkiler? O nedenle ali babacan'ı kazanmak için hamle yapıyor. Cumhurbaşkanı erdoğan, ali babacan'a parti mi kuracaksınız sorusunu yönelttiğini, babacan'ın da şu anda düşünmüyoruz ama bir platform olarak çalışıyoruz yanıtını verdiğini söyledi.

O nedenle ali babacan'ı kazanmak için hamle yapıyor. Recep tayyip erdoğan ak parti ali babacan. Cumhurbaşkanı erdoğan ve ali babacan neden görüştü? Yeni parti kuracağı konuşulan ali babacan'ın başkan erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Erdoğan, türkiye'ye dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, Ali Babacan'ı vazgeçirmek için ne dedi?
Erdoğan, Ali Babacan'ı vazgeçirmek için ne dedi? from img.gazetesok.com
Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, isim vererek parti kurma hazırlığında olan ali babacan, gelecek partisi genel başkanı ahmet davutoğlu, ve eski başbakan yardımcısı mehmet şimşek'e yönelik halkbank'ı. Gezi olayları için de 'arkadaşlarımızın duruşları ciddi sıkıntılar oluşturdu' dedi: Ali babacan'ın doğrudan partiden istifa kararını değil, partinin kurucular kurulu üyeliğinden ayrılma isteğini ilettiği, ayrılma gerekçelerini ise deklarasyon niteliğinde sunduğu bir dosya ile erdoğan'a hem. Deva partisi genel başkanı ali babacan partisinin diyarbakır kongresinde konuştu.ali babacan kürt meselesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu. Ak parti'den ayrılarak abdullah gül önderliğinde yeni parti kurması beklenen ali babacan'ın cumhurbaşkanı erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Eski bakan babacan'ın erdoğan'a bir dosya verdiği öne sürüldü. Cumhurbaşkanı erdoğan ve ali babacan neden görüştü? 'şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok.' dedim diye konuştu!

Deva partisi genel başkanı ali babacan, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın konuşma metinlerine, son dönemde kendisine ait cümlelerin eklendiğini söyledi.

Ali babacan partinizden istifa etti. 'şunu unutmayın ki bu ümmeti parçalamaya hakkınız yok.' dedim diye konuştu! Cumhurbaşkanı erdoğan ve ali babacan neden görüştü? Davutoğlu ve gül'den ziyade erdoğan'ın babacan'ın üzerinde durduğu anlaşılıyor. Ali babacan kendisini engellemeye çalışan erdoğan'a meydan okudu! Görüşmede ali babacan, cumhurbaşkanı erdoğan'a bir rapor sunarken, yeni parti cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan, ak parti hükümetlerinde önceki dönemlerde. Ali babacan, görüşmede cumhurbaşkanı erdoğan'a partiden ayrılacağını bildirdi. Ali babacan kendisini engellemeye çalışan erdoğan'a meydan okudu! Ali babacan'ın doğrudan partiden istifa kararını değil, partinin kurucular kurulu üyeliğinden ayrılma isteğini ilettiği, ayrılma gerekçelerini ise deklarasyon niteliğinde sunduğu bir dosya ile erdoğan'a hem. Cumhurbaşkanı erdoğan ak parti i̇l başkanları toplantısında isim vermeden ali babacan'ı eleştirdi. Bizim dava arkadaşlığımızda bir şey var. Ak parti'den ayrılarak abdullah gül önderliğinde yeni parti kurması beklenen ali babacan'ın cumhurbaşkanı erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. O nedenle ali babacan'ı kazanmak için hamle yapıyor.

Davutoğlu ve gül'den ziyade erdoğan'ın babacan'ın üzerinde durduğu anlaşılıyor ali babacan. Babacan'ın kuracağı parti sizi nasıl etkiler?
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post